top of page

CUSTOMER CARE

Heb je vragen?

Wij staan klaar om je te helpen!

 

verstuur een e-mail met jouw vraag

shop@tikibazaar.nl

Of gebruik de Chat functie

 wij zullen jou z.s.m. proberen te helpen. 

RETURNS

Geef jouw retourzending aan bij shop@tikibazaar.nl

Uitzonderingen retourneren
– Artikelen moeten niet gedragen/gewassen zijn.
– Artikelen moeten voorzien zijn van alle labels.
– Wegens hygiënische redenen nemen wij verzorgingsproducten, lingerie, sokken en panty’s niet retour.
– Artikelen met make-up vlekken kunnen niet worden geretourneerd.
– Badkleding zonder plastic strip in het kruis kunnen niet worden geretourneerd.
– Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
– Verzegelde producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen niet worden geretourneerd.

Retourneren

 

Retourzending versturen
– De kosten voor retour vanaf jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening*
– Kies een vervoeder naar keuze.
– Verpak de items die je wilt retourneren.
– Doe de pakbon erbij.
– Plak het label op het pakket en breng het naar de dichtstbijzijnde post punt naar keuze.
– Wij sturen jou een e-mail ter bevestiging, zodra wij jouw retour hebben ontvangen.
– De retourzendingen worden binnen 3 werkdagen verwerkt, je krijgt een mail met een creditnota.
– Het geld wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst van de creditnota op je rekening teruggestort waarmee je hebt betaald.

*U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Stuurt u een gedeelte van uw bestelling terug dan zullen uw verzendkosten niet worden gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via Shop@tikibazaar.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen
Wil je een andere maat?
Meld je ruiling aan in bij Shop@tikibazaar.nl
Retourneer je oude bestelling binnen de termijn en stuur ons een mail,

geef aan dat je een andere maat wilt ontvangen, dan nemen wij contact met je op.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Shop@tikibazaar.nl 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Payment
Delivery

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.  Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. 

Klarna kan je gebruiken als je je bestelling eerst wilt ontvangen, voordat je deze betaalt. Of natuurlijk als je betaling nog even wilt uitstellen. bij Klarna krijg je 14 tot 30 dagen de tijd om de rekening te voldoen. Wanneer je de optie Klarna kiest zal de betaling uit handen gegeven worden aan Klarna, voor vragen betreft de betaling moet je dan dus ook contact opnemen met Klarna. 

Gratis thuisbezorgen: vul jouw bestelling aan tot €100,- en wij bezorgen de producten gratis bij jouw thuis af.

 

Voor bestellingen onder de €100,-betaal je €5.95 of €4.95 verzendkosten (thuisbezorgd of DHL Service point

Leveringstijd: Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen

Ophalen: Wil je jouw bestelling ophalen? Dan is dit op afspraak ook mogelijk. Selecteer hiervoor de optie ‘Afhalen' bij het afrekenen. U zult dan gecontacteerd worden per

e-mail over mogelijke ophaal momenten. Deze optie is gratis. 

Privacy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Graag laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Tiki Bazaar. U dient zich ervan bewust te zijn dat Tiki Bazaar niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Tiki Bazaar respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons Gebruik Van Verzamelde Gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tiki Bazaar of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tiki Bazaar of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

A d d r e s s

Kinselmeer 19

1509 JE Zaandam 

bottom of page