top of page

O v e r   T i k i B a z a a r . n l

Coats_edited.jpg

Over TikiBazaar.nl

In november 2017 begonnen we met de website ''MonkeyBuy.nl'', waar er vooral op verzorgingsproducten werd gefocust. Na 5 jaar was het tijd om de focus te verbreden, en daardoor begon in 2022 de interesse zich langzaam ook te verspreiden naar kleding.

 

Vanaf Oktober 2022 is Monkeybuy.nl verandert naar TikiBazaar.nl om zo een nieuwe start te maken. De concentratie ligt nu vooral bij fashion, maar ook blijven wij zo voordelig mogelijk verzorgingsproducten aanbieden. 

80-percent-off-stamp-png_edited_edited_edited.png

Visie

De visie van Tikibazaar.nl is om kwaliteitsproducten aan te bieden voor een voordelige prijs. 

Wij zijn niet winstgericht, maar willen juist zo veel mogelijk klanten blij maken met voordelige mooie producten. Omdat Tikibazaar.nl een eenmanszaak betreft, is het aanbod wat kleiner dan de grotere webshops, maar zal u wel al snel merken dat de prijzen soms wel 80% goedkoper liggen dan andere aanbieders. Aan de hand van het aantal verkopen, zal er ook weer een nieuw assortiment worden ingekocht. Uiteindelijk hopen wij een heel breed assortiment te kunnen aanbieden, zodat wij nog een bredere doelgroep kunnen bereiken. 

Fast fashion_edited.jpg

Producten

Vaak krijgen wij de vraag waar de producten die wij aanbieden vandaan komen, en of het wel echte merken betreft (verzorgingsproducten). Hier kunnen wij maar 1 heel duidelijk antwoord op geven:

Al onze producten zijn 100% originele merken, en worden geen namaak producten verkocht bij TikiBazaar.nl. Alle verzorgingsproducten zijn uit Nederland of Duitsland afkomstig, het betreffen ook geen afgekeurde producten.

Alle fashion artikelen zijn afkomstig uit Frankrijk en Italië, dit word ingekocht bij een bedrijf die meerdere (kleinere) kledingmerken onder 1 dak heeft, hierdoor krijgen de kleinere labels ook de mogelijkheid om hun artikelen aan een groter publiek aan te kunnen bieden. Onze kleding is dus niet te vergelijken met fastfashion uit Azië, al hanteren wij wel bijna dezelfde prijzen. 

bottom of page